Verfchallenge AkzoNobel

17 January, 2019
Categorie:
Algemeen SchilderNieuws

Heb jij een goed idee voor een slimme, duurzame of meer functionele verf. Dan ben je met jouw idee bij Akzonobel op de juiste plek. Akzonobel komt met een innovatie-challenge onder de naam ‘Paint the Future’.

Akzonobel roept met het project mensen over de hele wereld op om hun ideeën te delen op de website. Met dit project hoopt de verffabrikant plannen met potentie snel te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Ideeën die vooral welkom zijn, zijn ideeën op het gebied van aanbrengen en functionaliteit. Hoe kan het verf slimmer en beter worden aangebracht? Functionaliteit, kan de verf naast het beschermen en mooier maken nog meer functies hebben? Circulariteit, kan de verf hergebruikt worden en op welke manier? Biobased, kunnen biobased ingrediënten een bijdragen hebben aan de verf? En voorspelbare Prestaties, kunnen we datacollectie inzetten om de duurzaamheid van verflagen te voorspellen?

Meedoen aan de challenge kan tot 1 maart. Op de website moeten ook discussies ontstaan tussen deelnemers en mensen van AkzoNobel. Hierdoor worden de ideeën verbeterd en aangescherpt. Vervolgens kiest een team van deskundigen van AkzoNobel een aantal finalisten uit. Dat moet in mei leiden tot een finalistencongres in Amsterdam en daarna zakelijke samenwerking.

Beeld: Pixabay

 

Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.