Geen opleiding? Kies voor BBL

SchilderVacature.nl - Schilder worden zonder opleiding


Schilder worden zonder opleiding


Is werken als schilder precies wat jij wilt, maar heb je geen schildersopleiding gevolgd? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je in de vorm van een beroepsbegeleidend leertraject, waarbij je leert, ervaring op doet als schilder en als beloning hiervoor - gedurende dit traject - ook een gelijk een salaris opstrijkt! Het BBL leertraject staat voor Beroeps Begeleidend Leren en is populair onder jongeren die graag schilder willen worden en met de juiste houding aan het leertraject willen beginnen. Steek je graag de handen uit de mouwen steken en leer je liever in de praktijk dan uit de boeken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Met de juiste instelling en motivatie kun je dus zonder opleiding of diploma een prima schilder worden.
 

Wij investeren in jou!

Je leert de fijne kneepjes van het schildersvak grotendeels in de praktijk (vier dagen in de week) onder het toeziend oog van vakmannen. Naast de praktijk ervaring leer je de theorie tijdens een opleiding (slechts één dag in de week). Dus als jij de basis wilt leggen om in de toekomst een kwalitatief goede schilder te worden, dan ben je bij SchilderVacature.nl aan het goede adres. Wij investeren in jonge mensen met de juiste instelling die ervoor willen gaan. Wij zullen dan ook - bij een wederzijdse klik - je opleidingskosten voor onze rekening nemen. Wil jij dat ook? Laten we dan gezamenlijk naar de mogelijkheden kijken om het BBL traject via ons zo snel mogelijk te starten. Laat je gegevens achter door het formulier op deze pagina in te vullen en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Waarom een BBL traject volgen?

Geen kosten, maar jezelf wel ontwikkelen tot een vakkundig en ervaren schilder? Het kan met een BBL opleiding traject via SchilderVacature.nl. Naast dat wij de kosten van je opleiding voor onze rekening nemen profiteer je ook nog van een ander groot voordeel. Wij hebben namelijk een enorm groot netwerk en kunnen je gelijk helpen aan een leuk leerbedrijf. Er zijn leerbedrijven door heel Nederland waar wij mee in contact staan. Dus of je nou in de randstad woont of ver daarbuiten, wij kunnen je ermee helpen en zorgen dat je goed terecht komt. Wij doen alleen zaken met bedrijven die het beste voor hebben met "BBL'ers" die met de juiste mentaliteit, instelling en motivatie aan het traject beginnen. Dus wil je wel de lusten en niet de lasten voor het starten van het BBL leertraject, twijfel dan niet en laat direct je gegevens achter, dan zullen wij de rest voor je doen. Leer in de praktijk van zeer vakbekwame schilders en leer het schildersvak tot in de puntjes.

Voordelen van het volgen van een BBL traject?

 • Geen kosten. Wij betalen jouw opleiding
 • Wij betalen je reiskosten. Hier kijg je een vergoeding voor
 • Lekker vier dagen werken en verdienen en slechts één dag school
 • Direct een salaris verdienen tijdens het leren
 • Leer van de beste vakmannen schilderen
 • Wij zoeken een leuk leerbedrijf in de buurt waar je woont
 • Snel starten. Binnen één week kun je al beginnen
 • Zekerheid van opleiding en inkomen in onzekere tijden
 • Goede werksfeer bij je leerbedrijf
 • Bij wederzijdse tevredenheid zijn er doorgroeimogelijkheden


Jouw leertraject, onze zorg

Ben jij jong en gemotiveerd en kies jij er vandaag nog voor om je BBL leertraject via ons te starten? Dan zul je daar zeker geen spijt van krijgen. Meld je aan via het aanmeldformulier op deze pagina en wij gaan ervoor zorgen dat jij - zonder opleiding - schilder kunt gaan worden. Het enige waar jij voor moet zorgen is de juiste houding en instelling om het maximale uit je aankomende schilderscarrière te halen!
 

 • Bezoek je deze pagina op een desktop of een laptop, dan staat het formulier rechts bovenaan de pagina.

Geen opleidingen? BBL!

Verdien tijdens het leren.
Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.