Schilder vacatures

Opleidingen

Er zijn veel verschillende opleidingen binnen het schildersvak. Om je wat meer inzicht te geven in deze opleidingen hebben wij er een aantal verder toegelicht hieronder. Om nog meer informatie te krijgen over de specifieke opleidingen die je als Schilder kan volgen, kan je op een van de onderstaande items op de "Interesse? Lees verder" knoppen klikken

Schilder vacature
Aanhanger rijbewijs

Als schilder ben je dagelijks in de weer met diverse materialen zoals verf, steigers, en afplakmaterialen. Daarnaast komt het vaak voor dat je puin moet afvoeren of extra materialen moet ophalen, wat een ruime werkauto en aanhanger onmisbaar maakt. Het veilig en efficiënt besturen van een aanhanger vereist een BE-rijbewijs. Ben je nieuwsgierig naar de details en voordelen van zo'n rijbewijs? Lees dan verder op deze pagina. 

Schilder vacature
Schilder opleiding

Schilder ben je niet zomaar. Het is een vak waarvoor je speciale kennis en vaardigheden moet hebben. Een Leerling Schilder volgt vaak een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) en is dus voor veel aankomende schilders de beste manier om het schildersvak te leren én meteen ervaring op te doen in de praktijk. De BBL opleiding combineert praktijk met theorie. Ben je nieuwsgierig en wil je meer lezen? klik dan op de knop hieronder. 

Schilder vacature
VCA Certificaat

In de hedendaagse bouwwereld, waaronder het schildersvak, is veiligheid een topprioriteit. Voor velen is een VCA certificaat ook bekend als VCA diploma en VCA opleiding dan ook geen onbekend begrip meer. Wat heb je aan dit certificaat en waarom is het zo cruciaal voor schilders en werkgevers? Ben je nieuwsgierig naar de details van zo'n certificaat? Lees dan verder op deze pagina, hier staat alles uitgebreid uitgelegd. 

Schilder vacature
Hoogwerker certificaat

Als Schilder kom je regelmatig voor uitdagingen te staan, zoals het schilderen van dakgoten en raamkozijnen. Voor deze klussen kan een hoogwerker uitkomst bieden. Met een hoogwerker werk je veilig op hoogte. Hoewel een hoogwerker certificaat wettelijk niet verplicht is, zien veel opdrachtgevers het graag. Voor jouw veiligheid is het dus verstandig om dit certificaat te behalen. Klik op de knop hieronder en lees er meer over.