Schilder vacatures

Schilder helpt ouderen hun kinderen te zien

Publicatiedatum 6 september 2023
Wijzigingsdatum 21 november 2023

Bram van Pelt, een schilder uit Teteringen (Noord-Brabant) is een ware mensenvriend. Hij kwam met het idee om tijdens de coronacrisis toch een bezoek te kunnen brengen aan ouderen in verpleeghuis Park Zuiderhout.

Samenwerken lokale bedrijven

Schilder Bram van Pelt heeft een hoogwerker certificaat en werkte samen met Holleman Hoogwerkerverhuur en het Sigma-filiaal van de regio. Holleman verzorgde de hoogwerker en Sigma de harnassen (waarmee iemand veilig vastzit aan de hoogwerker) en zo zorgde de drie bedrijven samen voor veilige bezoeken aan de ouderen. Het was een prachtige vorm van samenwerken en een creatieve manier van probleem oplossend denken in deze moeilijke tijden.

Onvergetelijk moment

Park Zuiderhout, is een loyale klant van Van Pelt. Daarom wilde de schilder graag iets voor de organisatie terugdoen. Bij veel families leidde zijn actie tot emotionele momenten omdat sommige elkaar al meer dan vijf weken niet hadden gezien.

In totaal waren er 120 mensen die gebruik maakte van de geïmproviseerde lift. Dankzij het prachtige en warme initiatief van de schilder konden de families elkaar op een manier bezoeken die zij nooit meer zullen vergeten.

Contact

Ben je bezig met het zoeken naar een (nieuwe) baan als Schilder en heb je op SchilderVacature.nl één of meerdere vacatures gevonden waar je op wilt solliciteren maar nog vragen over hebt, of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen? Gebruik dan onderstaand contactformulier om je vragen te stellen en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Contactformulier