Schilder vacatures

Nieuwe werende beschermlaag op de markt

Publicatiedatum 16 oktober 2023
Wijzigingsdatum 19 april 2024

Door het coronavirus is er meer vraag naar hygiënische producten, zo ook voor de schilders in de schildersbranche. Daarom gaat AkzoNobel nog sneller hun nieuwe Interpon-poedercoatings op de markt brengen, deze werkt namelijk antibacterieel.

Door gebruik te maken deze beschermlaag die als bijkomende functie een antibacteriële werking heeft kunnen panden van binnen beter beschermd worden tegen allerlei bacteriën.

Nieuw product

Van het AkzoNobel product, de Interpon D AM coating is nog geen voorganger geweest in AkzoNobels assortiment voor professionals. Het kan worden gebruikt op deuren, handvaten, kozijnen en nog vele andere oppervlakten.

Vorig jaar was er al een introductie van het Interpon AM-assortiment. In eerste instantie werd het vooral gebruikt op plaatsen waar hygiëne extra van belang is, denk dan aan verzorgingstehuizen, het OV en ziekenhuizen.

99 procent minder bacteriën

“De integratie van onze antibacteriële technologie in architecturale poedercoatings zorgt voor een hygiënischere omgeving door tot wel 99 procent van microben op behandelde oppervlakken te verminderen. De speciale BioCote technologie maakt het makkelijker om een oppervlak hygiënisch schoon te houden, wat betekent dat de oppervlakken met producten uit de serie langer schoon en fris blijven.” Aldus de manager Partner Development van BioCote, Jennifer Collier.

Contact

Ben je bezig met het zoeken naar een (nieuwe) baan als Schilder en heb je op SchilderVacature.nl één of meerdere vacatures gevonden waar je op wilt solliciteren maar nog vragen over hebt, of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen? Gebruik dan onderstaand contactformulier om je vragen te stellen en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Contactformulier