Schilderfuncties

Welke schilderfuncties zijn er?


Er zijn veel verschillende functies binnen het schildersvak. Om je wat meer inzicht te geven in deze functies hebben wij er een aantal verder toegelicht hieronder. Om nog meer informatie te krijgen over de specifieke functies die je als schilder kunt bekleden kun je op een van de oranje knoppen klikken.

Schilders op hoogte aan het werk

Allround Schilder

 

Als allround schilder werk je voornamelijk aan huizen en andere gebouwen door ze te voorzien van een verflaag. Naast het schilderen zal je ook nog andere taken hebben die je uit kan en moet voeren. Wil jij schilder worden of ben je geïnteresseerd in het schildersvak klik dan op de onderstaande oranje knop en lees meer over werken als schilder op onze werken als schilder pagina.

   

BBL leerling schilder

 

Zie jij jezelf later werken als schilder? Wil je weten wat er allemaal bij komt kijken als je schilder wilt worden en welke opleiding je dan moet volgen? Op de BBL-leerling pagina vind je de antwoorden op je vragen. Hier vind je wat een BBL-opleiding inhoudt en welke keuzes je hebt binnen deze opleidingen. Wil je dus een schilder worden of ben je alleen benieuwd klik dan op de onderstaande oranje knop?
 


Schilder aan het restaureren

Onderhoudsschilders

 

Wil jij onderhoudsschilder worden? Benieuwd welke vaardigheden er allemaal nodig zijn als onderhoudsschilder en of jij ze beheerst? Klik dan op de onderstaande pagina. Hier zie je hoe je onderhoudsschilder kan worden en welke werkzaamheden bij het vak horen.

   

Restauratieschilder

 

Als restauratieschilder ben je bezig met het restaureren van oude objecten en gebouwen. Deze functie is perfect voor mensen die een voorliefde hebben voor oude spullen en technieken. Heb jij deze voorliefde?

   

Schilder straalt een muur

Straler

 
Straler is een erg gespecialiseerde functie binnen de schildersbranche. Hier breng je verflagen en coatings aan op verschillende objecten. Wil je weten wat de verdere werkzaamheden van een straler zijn, welke vaardigheden je moet beheersen en hoe je een straler wordt? 

 
Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.