BBL opleiding schilder

SchilderVacature.nl - BBL opleiding schilder


Geld verdienen tijdens je opleiding?


Wil jij een schilder opleiding volgen en direct een salaris opstrijken? Kies dan voor een BBL opleiding leertraject. BBL staat voor Beroeps Begeleidend Leren en is heel populair onder jongeren die niet houden van stil zitten. Jongeren die graag de handen uit de mouwen steken en in de praktijk het vak willen leren van ervaren begeleiders die al jarenlang schilder zijn. Als jij over de juiste instelling en motivatie beschikt en je jezelf graag in de praktijk onder het toeziend oog van de beste schilders wilt ontwikkelen tot een kwalitatief goede schilder, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij investeren graag in aankomend talent en nemen daarom met alle liefde de kosten van je opleiding voor onze rekening. Als jij na het lezen van bovenstaande denkt dat dit perfect past bij jou, laten we dan samen naar de mogelijkheden kijken om je BBL opleiding via ons zo snel mogelijk te starten. Laat vandaag nog je gegevens achter door het formulier op deze pagina in te vullen en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


De juiste schilder opleiding voor jou!

Ontwikkel jezelf tot schilder zonder dat het je ook maar iets kost. Sterker nog, je gaat direct een salaris verdienen tijdens je opleiding. Wat wil je nog meer? Nog een ander groot voordeel is dat wij in nauw contact staan met diverse leerbedrijven door heel Nederland, waar jij in de praktijk ervaring op kunt gaan doen. Deze bedrijven hebben het beste voor met leerlingen die met de juiste mentaliteit, instelling en motivatie aan de opleiding tot schilder beginnen. Dus als je wilt dat wij kijken naar een leuk leerbedrijf bij jou in de buurt, twijfel dan niet langer en laat je gegevens achter, dan doen wij de rest. Leer van de meest vakbekwame schilders, die jou met al hun ervaring de fijne kneepjes van het schildersvak kunnen leren.

Wat zijn de voordelen van een BBL opleiding om schilder te worden?

 • Wij betalen jouw opleiding, Het kost jou dus €0
 • Reiskosten vergoeding. Wij betalen je vervoer
 • Per week vier dagen werken en slechts één dag naar school
 • Direct geld verdienen tijdens je opleiding
 • Leer schilderen in de praktijk van de beste vakmannen
 • Wij zoeken een leuk leerbedrijf voor je bij jou in de buurt
 • Binnen één week kun je al beginnen bij jouw leerbedrijf
 • Zekerheid van inkomen in onzekere tijden
 • Fijne en gezellige werksfeer bij je leerbedrijf
 • Doorgroeimogelijkheden bij wederzijdse tevredenheid


Jouw opleiding, onze zorg

Als jij ervoor kiest om je BBL opleiding via ons te starten, dan heeft dat enkel voordelen voor jou. Na je aanmelding via het formulier op deze pagina is het onze zorg dat jij een succes maakt van je opleiding tot schilder. Als jij over de juiste instelling beschikt, dan zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij dagelijks met veel plezier naar je werk en naar je opleiding gaat. Geef je toekomst kleur en zorg ervoor dat je in een omgeving werkt en leert waar je het maximale uit je schilderscarrière kunt halen! Laat je gegevens achter door het formulier op deze pagina in te vullen.
 

 • Bezoek je deze pagina op een desktop of een laptop, dan staat het formulier rechts bovenaan de pagina.

Ga voor de BBL opleiding!

Verdien al tijdens je opleiding
Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.