Informatiepagina nieuwe SchilderVacature.nl

Informatie over de nieuwe website

Graag heten wij jou welkom op de vernieuwde site van SchilderVacature.nl! Waar het uiterlijk en de functies op de website anders zijn dan gewend, blijft de kwaliteit en service zoals vanouds. 

Waarom is de website veranderd?

Vanwege de overstap op een nieuw websitebesturingssysteem is de oude vertrouwde website in een nieuw jasje gestoken. Dankzij deze verhuizing zal de verwerking van sollicitaties nog sneller gaan, krijg jij sneller antwoord en kan jij nog sneller aan de slag bij je nieuwe baan!

Gezien de oude SchilderVacature.nl enkele handige functies miste, was dit een mooi moment om de website in zijn geheel aan te passen. De nieuwe website is ontwikkeld met oog op gebruiksvriendelijkheid, betere vindbaarheid, snellere laadtijd en met een betere ervaring voor onze mobiele gebruikers.

Wat is er veranderd?

Met de verhuizing van de website zijn enkele functies in het leven geroepen en van enkele functies is er afscheid genomen. 

 • Snellere Respons
  Dankzij het nieuwe besturingssysteem worden de binnenkomende sollicitaties automatisch verwerkt, wat ervoor zorgt dat jij snel reactie ontvangt op jouw sollicitatie.
 • Gebruiksvriendelijke Interface
  De nieuwe website is ontworpen met een intuïtieve en gemakkelijk te navigeren interface. De nieuwe kopjes geven duidelijker aan welke informatie waar staat en vind jij sneller waar je naar zoekt.
 • Verbeterde Zoekmogelijkheden
  De zoekfilters zijn geoptimaliseerd. Zo kan jij gerichter zoeken naar Schilder vacatures die bij jouw interesses, kwaliteiten en werkgebied passen.

Enkele oude functies zijn niet meegenomen in de verhuizing:

 • Werkgeversomgeving
  De oude werkgeversomgeving is niet meegenomen naar de nieuwe website. Waar je voorheen als werkgever zelf talloze kandidaten moest afstruinen, wordt dat werk voor jou nu uit handen genomen. Zoek jij schilders en wil je een vacature plaatsen op SchilderVacature.nl? Ga dan in het menu naar "Plaats vacature" en vul het formulier op deze pagina in, wij nemen dan z.s.m contact met je op en zullen samen met jou de mogelijkheden bespreken de vacature voor jouw bedrijf in de beste vorm op de site te publiceren. Zoek jij een schilder, maar heb je niet direct een vacature klaar staan? Laat je gegevens dan achter via het formulier op onze contact pagina. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op en gaan direct voor je aan de slag, om binnen ons uitgebreide netwerk aan schilders op zoek te gaan naar de juiste Schilder voor jouw vacature!
 • Inloggen in Mijn Omgeving
  Vanwege gering gebruik en een automatische matchfunctie binnen het nieuwe besturingssysteem, is Mijn Omgeving komen te vervallen. Wanneer jij solliciteert op een vacature, zal jij binnen het systeem automatisch gematched worden aan nieuwe vacatures die bij jou passen. Het zoekwerk nemen wij jou dus uit handen!

Wat blijft hetzelfde?

Welk jasje dan ook - bij SchilderVacature.nl kan jij nog steeds terecht voor de beste en meest actuele Schilder vacatures bij jou in de buurt. Of jij een Leerling Schilder, Assistent Schilder of een ervaren Schilder met een eigen specialisme bent, voor allerlei ervaringsniveaus hebben wij altijd een ruim aanbod aan vacatures klaar staan.