Er komt een nieuwe bacterie werende beschermlaag op de markt

29 May, 2020
Categorie:
Algemeen SchilderNieuws

Door het coronavirus is er meer vraag naar hygiënische producten, zo ook in de schildersbranche. Daarom gaat AkzoNobel nog sneller hun nieuwe Interpon-poedercoatings op de markt brengen, deze werkt namelijk antibacterieel.


Door gebruik te maken deze beschermlaag die als bijkomende functie een antibacteriële werking heeft kunnen panden van binnen beter beschermd worden tegen allerlei bacteriën.

 

Nieuw product

Van het AkzoNobel product, de Interpon D AM coating is nog geen voorganger geweest in AkzoNobels assortiment voor professionals. Het kan worden gebruikt op deuren, handvaten, kozijnen en nog vele andere oppervlakten.

Vorig jaar was er al een introductie van het Interpon AM-assortiment. In eerste instantie werd het vooral gebruikt op plaatsen waar hygiëne extra van belang is, denk dan aan verzorgingstehuizen, het OV en ziekenhuizen. 

 

99 procent minder bacteriën

“De integratie van onze antibacteriële technologie in architecturale poedercoatings zorgt voor een hygiënischere omgeving door tot wel 99 procent van microben op behandelde oppervlakken te verminderen. De speciale BioCote technologie maakt het makkelijker om een oppervlak hygiënisch schoon te houden, wat betekent dat de oppervlakken met producten uit de serie langer schoon en fris blijven.” Aldus de manager Partner Development van BioCote, Jennifer Collier.

Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.