Soorten schilders

27 July, 2021
Categorie:
Algemeen SchilderNieuws

Uit onderzoek van Painter Insight Monitor van USP Marketing Consultancy blijkt dat er vier soorten schilders zijn, de innovatieve, bewuste, probleemloze en conservatieve schilder. Wat voor type schilder ben jij? Kom erachter na het lezen van dit artikel.

Vier typen schilders

Innovatieve schilder
Een innovatieve schilder vindt het erg belangrijk dat werk goed opgeleverd wordt en geeft om het schildersvak. Deze schilder staat ervoor open om de manier van werken te veranderen en staat ook meer open voor nieuwe ontwikkelingen, zoals duurzaamheid. Ook wil een innovatieve schilder de efficiëntie verbeteren, geeft om de persoonlijke gezondheid en het milieu. 

Bewuste schilder
Een bewuste schilder geeft ook veel om het schildersvak en vindt goed werk leveren erg belangrijk. Een bewuste schilder is niet heel enthousiast om zijn manier van werken te veranderen. Wel wilt een bewuste schilder zijn efficiëntie verbeteren, maar vindt dit niet zo belangrijk als een innovatieve schilder. Deze schilder zorgt wel goed voor de persoonlijke gezondheid en het milieu.

Probleemloze schilder
Een probleemloze schilder geeft veel om het schildersvak en vindt goed werk leveren belangrijk. Deze schilder zal minder snel de manier van werken aanpassen en levert werk op de manier hoe deze schilder dat gewend is. Een probleemloze schilder hoeft zijn efficiëntie helemaal niet te verbeteren en vindt het wel prima zoals het gaat. Wat de schilder wel belangrijk vindt is de persoonlijke gezondheid en het milieu. Dit is wel minder dan bij een innovatieve of een bewuste schilder.

Conservatieve schilder
Een conservatieve schilder vindt het net als de andere schilders belangrijk om goed werk te leveren en geeft om zijn vak. Deze schilder zal niet snel de manier van werken aanpassen. Ook efficiëntie is voor deze schilder niet heel belangrijk. Waar deze schilder helemaal niet op let is de persoonlijke gezondheid en het milieu. 

Dit zijn de soorten schilders die uit het onderzoek van Painter Insight Monitor van USP Marketing Consultancy zijn gekomen. Heb jij het soort schilder gevonden die het beste bij jou past?

Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.