SchilderVacature.nl - De beste schilder vacatures in en rondom de winter


Winter Werk Garantie!


Ben je schilder en zit je aankomende winter om werk verlegen? Wij hebben dé oplossing voor jou voor de komende wintermaanden, want onze opdrachtgevers hebben ook gedurende het winterseizoen voldoende werkvoorraad.

Lastige periode 

De winterperiode is altijd een lastige periode voor veel schilders. Buitenwerk is praktisch gezien heel lastig, de koude temperaturen zorgen voor een hoge luchtvochtigheid waardoor het verf langzaam droogt. Je moet dus maar net geluk hebben met het weer. En voor binnenwerk moet er maar net genoeg vraag zijn. Schilders hebben gewoonweg minder werk in de winter. Daarom zijn wij er!

Als jij net als veel schilders tussen november en maart minder werkt hebt en juist opzoek bent naar werk in de winter maanden dan hebben wij dé oplossing voor jou. De gehele winter doorwerken en goed betaald krijgen is ideaal voor iedere schilder en wij kunnen jou dat bieden. 


Wat je krijgt deze winter:
 

✔️  Werkzekerheid

✔️  Gehele jaar doorwerken

✔️  Winter werk garantie

✔️  Door ontwikkelen

✔️  Op tijd salaris in de wintermaanden


Wat je misloopt deze winter:


❌  Werkonzekerheid

❌  Wachten tot de lente

❌  Seizoenswerkloosheid

❌  Stil zitten

❌  Wachten op geld van je WW uitkering


Jouw baan, onze zorg. Ook deze winter!

Weer of geen weer, bij ons schilder je deze winter gewoon door. Ben jij benieuwd naar wat wij te bieden hebben voor jou? Vul dan het contactformulier in en wij zoeken dan zo snel mogelijk contact met jou op.
 

  • Bekijk je deze pagina op een desktop of een laptop? Dan staat het formulier om je gegevens achter te laten rechts bovenaan deze pagina.

Winter werk garantie

Wij houden je aan het werk deze winter
Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.