Schilder vacatures Noord-Holland


Een baan als schilder in Noord-Holland. Is dat wat jij graag wilt? Zoek je werk als schilder in óf in de nabije omgeving van steden als Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Hilversum, Purmerend, Hoorn, Velsen, Gooise Meren of Den Helder? Werken in de buurt waar je woont is toch wat iedereen graag wilt? Zo houd je door de beperkte reistijd veel tijd over om leukere dingen te doen dan in de auto of in het ov te zitten. Naast een beperkte reistijd, werk je ook aan de mooiste schildersklussen met gezellige collega's en werk je voor de leukste werkgevers die Noord-Holland rijk is. Dat is toch wat je wil? Wil je niet direct solliciteren, maar wel een profiel aanmaken op SchilderVacature.nl? Maak hier dan gratis je profiel aan.

37,5 uur
Noord Holland
Rijbewijs B
Zelfstandig meewerkend
Gerbers Schilderwerken
Purmerend
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde zelfstandige schilders, ZZP'ers of in loondienst. Ben jij zo'n schilder in de regio van Purmerend? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
37,5 uur
Noord Holland
Zelfstandig meewerkend , Assistent nieuwkomer
Visser Schilders
Alkmaar
Ben jij een schilder met ervaring die op zoek is naar een nieuwe opdrachtgever in de regio van Alkmaar? Bekijk de vacature
Nieuwbouw ,
37,5 uur
B VCA
Noord Holland
Personenauto
Rijbewijs B
Volledig zelfstandig werkend
Noord Holland
Wat houdt het werk in? Voor deze vacature zijn wij op zoek naar het functieprofiel van een nieuwbouwschilder....
, Metaal constructies
40 uur
B VCA
Noord Holland
Rijbewijs B
Zelfstandig meewerkend , Volledig zelfstandig werkend
Noord Holland
Wil jij vrijheid in je werk en ben je bereid te reizen door het werkgebied van Nederland of België? Ben jij...
Burgerwerk , , , Burgerwerk ,
37,5 uur
Noord Holland
Personenauto
Rijbewijs B
Volledig zelfstandig werkend
Noord Holland
Wij zijn doorlopend op zoek naar vakkundige schilders uit de regio van Hoorn, Enkhuizen en Medemblik e.o. Ben jij op...
Burgerwerk , , , Burgerwerk ,
37,5 uur
B VCA
Noord Holland
Personenauto
Rijbewijs B
Volledig zelfstandig werkend
Noord Holland
Voor deze mooie vacature zijn wij per direct op zoek naar het functie profiel van een allround schilder met passie...


Ben jij geïnteresseerd in één van onze schilder vacatures in Noord-Holland? Twijfel dan niet en solliciteer direct. Nu nog sneller en eenvoudiger dan ooit. Klik voor meer details over een vacature op een van de bovenstaande vacatures. Wil je niet direct solliciteren, maar je wel inschrijven op SchilderVacature.nl? Schrijf je hier dan gratis in. Groot voordeel is dat je na inschrijving vanuit je profiel account eenvoudig op meerdere vacatures tegelijk kunt solliciteren. Juist jij verdient toch die leuke baan als schilder?

SchilderVacature.nl zorgt er al jaren voor dat schilders die over de juiste motivatie beschikken een passende baan vinden bij fijne werkgevers met de mooiste schildersbedrijven. Al honderden schilders zijn via SchilderVacature.nl in Noord-Holland aan de slag gegaan. Is werken in de bouw als schilder ook iets wat bij jou past? Laat ons je dan helpen bij het vinden van een leuke baan! Bij ons ben je aan het juiste adres voor vacatures in nieuwbouw, onderhoud en particulier werk. Je kunt direct solliciteren op één van de bovenstaande schilder vacatures. Zorg ervoor dat jij de baan als schilder krijgt die juist jij zo verdiend.

SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.