Werknemer

Schilder Zelfstandig meewerkend (CSISS49402)

Benader kandidaat!
Woonplaats:
Alkmaar
Uren per week:
40 uur, 37,5 uur, 38 uur, 38,75 uur
Eigen vervoer:
Personenauto, Bestelbus
Rijbewijs:
Rijbewijs B
Sector / werkveld:
Nieuwbouw, Utiliteitsbouw, Mutatiewerk (vastgoedbeheer), Burgerwerk

Presentatie

Ik ben een 26-jarige schilder uit Alkmaar en per januari op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben opgeleid tot Gezel schilder niveau 3, en al sinds mijn 16e bezig met het vak. Ik wist op jonge leeftijd al dat ik schilder wil worden en tot de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van gehad. 

Ik ben begonnen als leerling schilder bij Vreeker schilderwerken. Bij Vreeker kennis gemaakt met het particuliere schilderwerk, vervolgens bij Schilderwerken de Boer Obdam ook als leerling ervaring opgedaan in het groot-onderhoud en nieuwbouwschilderwerk. Nadat ik mijn schildersopleiding had voltooid ben ik ook in dienst gekomen bij Schilderwerken de Boer Obdam om vervolgens na 2 jaar verder te gaan voor mezelf. 

Ik ben de afgelopen 3 jaar actief als ZZP'er. Ik ben momenteel veel bezig in het particuliere schilderwerk en ben daarom veel bij mijn klanten thuis. Ik heb een net voorkomen en kan goed omgaan met de kritische blik van een particulier. Echter heb ik voor mezelf besloten dat ik liever na 3 jaar voor mezelf weer aan de slag ga in loondienst. De reden hiervan is dat ik in hart en nieren een schilder ben maar door het ZZP'erschap ook veel met andere zaken bezig moet zijn zoals, facturering, debiteurenbeheer en acquisitie, dit terwijl ik liever gewoon bezig ben met schilderen en niet met alle randzaken eromheen.

Naast het schilderen kan ik ook behangen, glaszetten en kleinschalige houtrot repareren. Ik ben in het bezit van eigen vervoer en heb in het nieuwe jaar erg veel zin in het starten bij een nieuwe werkgever. Spreek mijn verhaal u aan? Ik kom graag een keer op de koffie om verder kennis te maken. 

 

Werkervaring

Ik heb ervaring in de volgende werkvelden:

Opleidingen

  • Gezel schilder

Cursussen

  • Geen cursussen ingevuld

Vaardigheden

  • Geen vaardigheden ingevuld
Benader kandidaat!
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.