Direct contact? Bel 088 - 706 08 01 of mail naar service@schildervacature.nl

Voor Leerlingen

Stages zoeken

Voor ZZP'ers

Opdrachten zoeken

Voor Werkgevers

Kandidaten zoeken

Voor Werknemers

Vacatures zoeken

Schilder Volledig zelfstandig werkend (CSISS48862)

Woonplaats: Koog aan de Zaan
ZZP
Schilder
40 uur
10+ jaar ervaring
Personenauto
Rijbewijs B
Renovatie en restauratie, Particuliere werkzaamheden
Volledig zelfstandig werkend
Algemeen - Schuren en plamuren, Algemeen - Project werkvoorbereiding, Algemeen - Plaatsen van glas, Algemeen - Patroon behangen, Algemeen - Schilderen en afwerken van hout, Klein onderhoud - Ervaring met klein onderhoud, Particuliere werkzaamheden - Ervaring met particuliere werkzaamheden, Groot onderhoud - Ervaring met groot onderhoud

Presentatie

Ik ben een 55-jarige Schilder (ZZP'er) uit Amsterdam. Ik loop al ruim 23 jaar mee in het schildersvak. In mijn carrière heb ik vele grote projecten gedaan. De kers op de taart is het schilderen (binnen en buitenkant) van wat luxe panden aan de Keizersgracht in Amsterdam. Ik durf met veel vreugd en enthousiasme te zeggen dat ik in mijn verleden bij mijn laatste werkgever samen met het team een groot gedeelte van diverse monumentale werken in Amsterdam heb afgerond.

Ik ben bekend met o.a. schilderwerk, behangwerk, klein reparatie en zelfs houtrot reparatie. Bij mijn laatste werkgever heb ik ook de kans gehad om te leren glaswerk te plaatsen. Ik durf van mijzelf te zeggen dat ik een echte vakman ben met passie voor het schildersvak. Het geeft mij een kick om bij mensen thuis te komen om de mooiste projecten te realiseren. Ik ga met een voldaan gevoel weg als de klanten ook tevreden zijn. Dit is ook wat ik het liefst doe. Het echte particulier werk.

Ik ben in het bezit van een busje met eigen gereedschap. Kan per direct beginnen! Graag verwoord ik mijn ervaring, kennis en motivatie in een persoonlijk gesprek.
Benader kandidaat!
Aangemeld op: 03 - 10 - 2019

Kandidaat gevonden?

1. Maak een account aan
2. Kom in contact

Schildervacature gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.