Direct contact? Bel 088 - 706 08 01 of mail naar service@schildervacature.nl

Voor Leerlingen

Stages zoeken

Voor ZZP'ers

Opdrachten zoeken

Voor Werkgevers

Kandidaten zoeken

Voor Werknemers

Vacatures zoeken

Schilder Zelfstandig meewerkend (CSISS48383)

Woonplaats: Amsterdam
Werknemer
Schilder
37,5 uur, 38 uur, 38,75 uur, 40 uur
9 jaar ervaring
Personenauto
Rijbewijs B, Rijbewijs A
Woningbouw onderhoud/renovatie, Groot onderhoud, Klein onderhoud, Behangen
Zelfstandig meewerkend
Algemeen - Schuren en plamuren, Algemeen - Patroon behangen, Algemeen - Sauzen van wanden en plafonds, Algemeen - Schilderen en afwerken van hout, Klein onderhoud - Ervaring met klein onderhoud, Behanger - Vliesbehang plakken, Behanger - Glasweefselbehang plakken en overschilderen, Behanger - Patroon behangen, Particuliere werkzaamheden - Ervaring met particuliere werkzaamheden, Particuliere werkzaamheden - Klantvriendelijkheid, Particuliere werkzaamheden - Communicatie met klanten

Presentatie

Ik ben een enthousiaste, gedreven en vakbekwame schilder woonachtig in Amsterdam. Ik kom van origine uit de Achterhoek maar vanwege de liefde naar Amsterdam verhuist. Ik probeer hier zo snel mogelijk weer het schilderwerk op te maken, nadat ik ben gestopt bij mijn laatste werkgever vanwege het verhuizen naar Amsterdam. 

Ik omschrijf mezelf als een nette schilder waarbij afspraak een afspraak is en die makkelijk is in de omgang met collega's. Naast het schilderen vind ik het ook leuk om te behangen en is dat iets waar ik mezelf graag verder in zou willen verdiepen. Ik heb de meeste ervaring opgedaan in het (klein) onderhoud voornamelijk voor particuliere klanten. 

Verder ben ik in het bezig van een rijbewijs, ik heb eigen vervoer (personenauto) en ik ben fulltime inzetbaar. Ik kom graag een keer kennismaken met potentiele werkgevers om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

 

Benader kandidaat!
Aangemeld op: 23 - 09 - 2019

Kandidaat gevonden?

1. Maak een account aan
2. Kom in contact

Serviceteam Schildervacature.nl
Schildervacature gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.