Hulp tijdens de coronacrisis

SchilderVacature.nl - Onzekere tijden tijdens de Coronacrisis


Onzekere tijden? Wij helpen je


Zit jij door de coronacrisis thuis zonder werk, of ben je bang om op korte termijn je baan te verliezen? Dan kunnen wij je helpen. Het enige wat jij hoeft te doen is je contactgegevens achter te laten door het "Laat ons je helpen" formulier op deze pagina in te vullen en naar ons te versturen. Ons streven is om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Samen staan we sterk en boeken we sneller resultaat dan jij alleen. Jij hebt de wil, kennis en ervaring in huis en wij hebben de contacten met veel schilders- en onderhoudsbedrijven die ook in deze onzekere tijden nog mooie schilder vacatures hebben.

Wat zij je o.a. kunnen bieden?

  • Mooie projecten vaak dichtbij huis
  • Zekerheid in onzekere tijden
  • Goed marktconform salaris
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Leuke werksfeer en collega's
     

Corona raakt ons allemaal

De coronacrisis raakt ons allemaal en daarom zijn we meer dan ooit afhankelijk van elkaar. Elkaar helpen staat in alle lagen van de samenleving dan ook centraal tijdens deze bizarre tijden. Zit jij thuis te piekeren over de baan die je onlangs bent verloren of die je dreigt te gaan verliezen en staat er veel op het spel? Blijf dan niet bij de pakken neerzitten en laat je helpen door de professionals van SchilderVacature.nl.
 

Jouw baan, onze zorg

Onze zorg is het om jou aan een baan te helpen waar je de zekerheid en het plezier weer vindt die juist jij zo verdient. Ook voor jou hebben we vele mooie vacatures bij goede schilders- en onderhoudsbedrijven door heel Nederland beschikbaar. Laat je gegevens vandaag nog achter via het formulier op deze pagina (kijk je op een telefoon, dan staat het formulier onderaan de pagina en op een computer of tablet staat het rechts bovenaan de pagina) en wij nemen z.s.m. contact met je op.
 

Laat ons je helpen...

Met het vinden van een (nieuwe) baan
Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.