Evenement voor veilige steigerbouw

25 March, 2019
Categorie:
Evenementen voor de Schildersbranche

Op 16 mei wordt in het kader van het 40-jarige bestaan van de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) een kennisdag georganiseerd voor het veilig gebruiken van steigers. Het evenement in de Jaarbeurs in Utrecht is bedoeld voor zowel mensen die elke dag op de steigers staan, als voor veiligheidsdeskundigen en KAM-coördinatoren in de bouw of industrie.

De kennisdag wordt georganiseerd in samenwerking met Cobouw, Arbo en de NVVK Vakgroep Bouw en Infra. Op de dag zelf zullen onderwerpen aan bod komen over het algemeen gebruik van de steiger, Richtlijn Steigers en de opbouwmethodes voor rolsteigers. Een hoofdrol is weggelegd voor de nieuwe versie van ‘Richtlijn Steigers’, die is ontwikkeld door VSB en Bouwend Nederland.
Verschillende ervaren gastsprekers zullen meer vertellen over het opzetten en gebruiken van verschillende soorten steigers. Eén van de gastsprekers die aanwezig zal zijn is Ruud Jongbloed. Hij is Business development manager bij Skyworks en heeft veel ervaring op dit gebied. De dag zal afgesloten worden met een paar informatieve praktijkcases.

Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.