Schilder helpt ouderen hun kinderen te zien

24 April, 2020
Categorie:
Algemeen SchilderNieuws

Bram van Pelt, een schilder uit Teteringen (Noord-Brabant) is een ware mensenvriend. Hij kwam met het idee om tijdens de coronacrisis toch een bezoek te kunnen brengen aan ouderen in verpleeghuis Park Zuiderhout.

 

Samenwerken lokale bedrijven

Schilder Bram van Pelt werkte samen met Holleman Hoogwerkerverhuur en het Sigma-filiaal van de regio. Holleman verzorgde de hoogwerker en Sigma de harnassen (waarmee iemand veilig vastzit aan de hoogwerker) en zo zorgde de drie bedrijven samen voor veilige bezoeken aan de ouderen. Het was een prachtige vorm van samenwerken en een creatieve manier van probleem oplossend denken in deze moeilijke tijden.

 

Onvergetelijk moment

Park Zuiderhout, is een loyale klant van Van Pelt. Daarom wilde de schilder graag iets voor de organisatie terugdoen. Bij veel families leidde zijn actie tot emotionele momenten omdat sommige elkaar al meer dan vijf weken niet hadden gezien.

In totaal waren er 120 mensen die gebruik maakte van de geïmproviseerde lift. Dankzij het prachtige en warme initiatief van de schilder konden de families elkaar op een manier bezoeken die zij nooit meer zullen vergeten.

Onze socials
Vacatures, carrièreadvies & meer
SchilderVacature.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.