Direct contact? Bel 088 - 706 08 01 of mail naar service@schildervacature.nl

Voor Leerlingen

Stages zoeken

Voor ZZP'ers

Opdrachten zoeken

Voor Werkgevers

Kandidaten zoeken

Voor Werknemers

Vacatures zoeken

14 maart Kwastendag

25 februari, 2019
Algemeen SchilderNieuws

De Kwastendag is door woningcorporatie Mitros en een aantal andere bedrijven in het leven geroepen om jongeren te laten zien hoe leuk het is om schilder te zijn. Alle jongeren uit de regio van Utrecht en Nieuwegein zijn uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

De organisator achter deze speciale dag is de Stichting Nelis. Deze stichting richt zich op jongeren die het door omstandigheden moeilijk vinden om aan werk te komen. De stichting heeft al een aantal keer eerder succes gehad met vergelijkbare acties in de glazenwasserij en schoonmaakbranche. Stichting Nelis doet dit niet alleen maar met een paar andere bedrijven die graag willen helpen en enthousiaste kandidaten een baan aan willen bieden.

De meewerkende bedrijven helpen door middel van het laten zien van de belangrijkste aspecten van het schildersvak en te vertellen over de variatie van de werkplekken. Op deze dag kunnen de jongeren die interesse hebben gekregen zich aanmelden voor een leerwerktraject als schilder of onderhoudsmonteur.

Beeld: Pixabay

Deel dit bericht:
Schildervacature gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.